ERVARINGEN

ANNE;

Gewend om alles met mijn hoofd en vaak in mindere mate met mijn hart te bezien, was het ondergaan van meerdere Journey's een verassende ervaring voor me, die veel meer diepgang bood dan een eenmalige sessie. Het niet praten, maar vooral heel vanzelfsprekend en simpel "op reis" gaan, is een ervaring die zich moeilijk laat navertellen. Iedereen kan het, het gebeurt vanzelf, schijnbaar moeiteloos en je bent er toch nog helemaal bij.

Het meerdere keren doorborduren vanuit persoonlijke ervaringen en hangups is voor mij van grote meerwaarde. Doordat de sessies zich opvolgen, komen er steeds meer, en op een dieper niveau, gevoelens aan bod.

Dit "vervolgverhaal" maakt het een geheel. Ik lees geregeld weer door wat ik mezelf toewens. Want dat zijn juist de zaken die in het dagelijks leven zo snel weer verloren gaan. Het is niet alleen het weten met je hoofd, maar het zo hebben ervaren in je lijf en wezen, wat het grote verschil maakt met de vele andere therapieën die ik heb ondergaan.

Deze toevoeging is naast praten voor mij een essentieële extra dimensie.

Daarbij voel ik me bij Inez vertrouwd en in goede handen.


EVELIEN;

Na een hoop therapieën waar ik voornamelijk praatte en analyseerde, vond ik de Journey een verademing. De Journey heeft mij geleerd hoe het voelt om gevoelens er helemaal te laten zijn. En dat ze, als je ze helemaal toelaat, ze eigenlijk ook vrij snel weer verdwijnen. Het is bijzonder om op die manier op vrij eenvoudige wijze door steeds dieper liggende lagen van emoties te gaan. Te begrijpen wat er onder bepaalde emoties zit. Zonder veel woorden, door alleen maar te voelen en te accepteren. Wat voor mij ook heel goed werkt zijn de visualisaties. Op deze manier verwerk je dingen vanuit je lijf en de daarin opgeslagen emoties en niet vanuit je verstand. Ik heb weer contact met mijn kern gevoeld en dat was een gevoel wat ik al een tijd kwijt was. Verder is de manier waarop Inez werkt heel prettig. Heel rustig en vertrouwenwekkend.


MELANIE;

De Journey bracht mij vrij snel naar de wortels van mijn angst om het leven niet aan te kunnen. Iets wat ik vanaf mijn geboorte al heb. Deze angst te transformeren heeft mijn leven wezenlijk aangenamer gemaakt.

Hierdoor heb ik het vertrouwen gekregen dat ik het leven aan kan, wát er ook gebeurt. Ik voel me steviger, rustiger en liefdevoller.

Een gevoel dat mij daarvoor totaal vreemd was.

De Journey heeft mij in contact gebracht met een bron van rust en wijsheid. Ook al ervaar ik die niet elke dag, te weten dat die bron in mij is, maakt mijn leven rijker en leuker.


JOHANNA;

Wat gebeurt er? Je gaat samen met je therapeut, in een korte tijd, naar de essentie van je pijn, van je probleem. Samen ga je op zoek in je binnenste, in je "ziel". Je denkt ‘hoe gaat dat in zijn werk?’, maar de stappen die je begeleider je aangeeft, nemen je zo mee naar beneden, naar binnen. En ‘t mooiste is dat je er zelf bij bent. Dan zie je, voel je zo duidelijk waar het om gaat. Uiteindelijk ben je zelf ook weer diegene die het als ‘t ware kan oplossen. Soms gaat dat vanzelf, soms met wat meer moeite, maar daarna heb je zo’n liefdevol gevoel ....en ‘t mooiste is, je doet het uiteindelijk zelf.

WIL JE MEER WETEN